totop

Últimes novetats del programa Abcore Cadí de iWith.org

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

El nou Editor On Page ja està disponible per a tots els usuaris d'Abcore Cadí


Un cop més, hem revolucionat l'edició de pàgines web amb el nou Editor On Page. Fins ara, Abcore Cadí permetia seleccionar una part de la pàgina web i modificar-la amb un editor que s'obria en una finestra emergent i deixava la pàgina a editar en segon pla. Ara, a més, amb el nou Editor On Page també es pot editar directament sobre la pàgina.


El nou Editor On Page s'obre directament damunt de la pàgina web i facilita enormement el procés d'edició, en especial quan a la mateixa pantalla hi ha diversos títols i blocs de text que hem de modificar. A més a més, el nou Editor On Page permet no perdre el context d'allò que s'està modificant.

Nuevo editor de página sin perder el contexto


Com funciona?


1. Només cal fer clic damunt d'un títol per escriure directament, com si es tractés d'un processador de textos, amb l'avantatge que l'editor respectarà les característiques de tipus de lletra i de color definides per el dissenyador.
2. Per editar blocs de text el procediment és el mateix, amb l'avantatge que apareixen totes les icones d'edició que es puguin necessitar.
3. Per facilitar la navegació hi ha una paleta d'eines per a cada bloc de text en què es pot gestionar, com sempre, el tipus de lletra, les imatges, el format, etc.

El menú de l'Editor On Page es pot arrossegar per la pantalla i se simplifica en tan sols 4 icones que serveixen per:
Herramientas de edición
A) guardar al núvol

B) configurar els paràmetres que necessiten els buscadors com ara Google per indexar correctament la pàgina

C) actualitzar la pantalla per tornar a l'última pantalla de 'no guardat'

D) tancar l'editor


La nova eina està adaptada a tots els nous projectes. A més a més, s'ha afegit aquesta nova presentació d'Abcore Cadí per a tots els usuaris sense cap tipus de cost addicional, tot i que s'ha de tenir en compte que algunes webs que no utilitzen els últims estàndards (Disseny Responsive, Acceptació de Cookies, etc.) caldrà que es modernitzin per fer servir totes les prestacions del nou editor.

Es pot accedir a l'editor sota el menú d'operacions amb el títol ''On Page Edit'' situat al costat del tradicional ''Editar'', que continuarà actiu.
On Page Edit

  
  

Traducció feta per Cristina Eroles Juárez
el 06/11/2015
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Control Antispam


Últimes Notícies


iWith.org Improving the World using Information Technology to Help Organizations
Google + Facebook Twitter Youtube Rss